Akcije

UDARNI VAL – ESWT terapy

NOVI HIT tretman –terapija udarnim (radijalnim) valom poznat kao ESWT Shockwave therpay

 

Ovo je neinvazivna terapija poboljšanja elasticiteta dubljih slojeva kože, razgradnje celilita i masnih stanica. Revolucionarni je pothvat u nekirurškim tretmanima kože, bezbolan i sa izuzetnim rezultatima: koža površinski postaje glatka, čvrsta i zategnuta, a poboljšanjem elasticiteta vezivnog tkiva potpuno se smanjuje učinak “narančine kore“ te reducira obujam tjela.

Mehanička aktivnost udarnog vala utječe na zatezanje vezivnog tkiva, a time i na zatezanje kože omogućuje pojačanu mikrocirkulaciju, pospješujući izmjenu tvari (što je i uzrok problema stvaranja celulita) inicijalizira postupak zagrijavanja kože, čime se potiče stvaranje kolagena, što će rezultirati obnovu stanica i stvaranje zategnutije i elastičnije kože.

Preporuća se kod stanja:

celulit

masno tkivo

smanjen elasticitet kože

opuštena koža nakon trudnoće

strije

ožiljci

terapija nakon liposukcije

zadržavanje vode

PREPORUKA: 8-12 tretmana na jednom tretiranom području, a sa jednim tretmanom se mogu tretirati i do 4 zone tijela. Tretmani se provode dva puta tjedno.

PROMOTIVNA AKCIJA
5 tretmana redovna cijena 2500 kn AKCIJA 690 kn
10 tretmana redovna cijena 5000 kn AKCIJA 1190 kn

VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA

metoda trajnog eliminiranja masnih stanica smrzavanjem

Vakumska kriolipoliza je prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.

To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (40-70 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -15°C . Dokazano je da naše masne stanice najbrže reagiraju na hladnoću pa zahvaljujući “smrzavanju” dolazi do procesa apoptoze ili odumiranja masnih stanica.

Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

Zašto je Kriolipoliza svjetski estetski hit?

  • – jer je najprirodnija metoda
  • – nezavisne ankete kažu da je ovo metoda sa najvećim postotkom zadovoljnih klijenata (70-90 %)
  • – obujam se nastavlja smanjivati i nakon odrađenih tretmana
  • – najtrajnije se zadržavaju postignuti rezultati
  • – višak masnog tkiva se ne vraća ako se osoba umjereno ponovo udeblja
  • – velika prednost tretmana je što se pored smanivanja obujma tkivo i učvrsćuje.

PREPORUKA: 3 – 5 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana na jednom mjestu tretiranja je mjesec dana.

PROMOTIVNA AKCIJA

1 tretman od jednom tretira 2 zone za razliku od ostalih aparata koji u 1 tretmanu mogu samo tretirati jedan dio tijela, postoje 4 aplikatora 2 velika za područja trbuha, bedara stražnjice i dva mala za podrućja ruku i unutrašnjosti nogu.

1 tretman redovna cijena 800 kn AKCIJA 350 kn
5 tretmana
redovna cijena 4000 kn AKCIJA 1000 kn
10 tretmana
redovna cijena 8000 kn AKCIJA 1800 kn

 

EKSTENZIJE TREPAVICA 3D-9D MEGA VOLUMEN

Ekstenzije trepavica su individualne dugotrajne trepavice koje se apliciraju direktno na prirodnu dlaku klijenticine prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produžuju i povećava im se volumen. Sa ekstenzijama trepavica, može se postići dramatičniji  izgled trepavica bez ikakvih problema ili kompleksnog nanošenja šminke za sve svečane prigode, a također je vrlo traženi i prirodni look za svakodnevnu upotrebu.

Ekstenzije trepavica su visokog standarda, jer dodaju zavodljivost i stil oku, omogćavajući dugotrajno nošenje i prekrasno iskustvo sa nadograđenim trepavicama. Sa pravilom njegom nakon apliciranja, mogu trajati i do dva mjeseca.

redovna cijena tretmana 700,00 kn

AKCIJA 299,00

 

REJUVENATE LED MASKA

– Tretman uklanjanja akna
– Antimikrobno djelovanje
– Zatezanje, obnova kolagena i rejuvenacija kože
– Anti ageing tretman zaglađivanja finih bora
– Mikrocirkulacija i uklanjanje pigmentacijskih mrlja
– Ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka
– Ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera

Rejuvenate LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože.

Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu.

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan.
Ovo je izvanredna tehnologija za rejuvenaciju kože i eliminaciju crvenila.

MESOLIFT LIFTING LICA, REGENERACIJA KOŽE, OBNAVLJANJE COLAGENA, POMLAĐIVANJE, REVITALIZACIJA

  • zatezanje kože i lifting lica
  • pomlađivanje kože
  • duboka hidratacija kože
  • uklanjanje i smanjivanje bora

Tretman je vrlo ugodan jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježno umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. Efekat je odmah vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenoj dubini bora na licu koje su vidljive nakon sunca i mora, zategnutijoj koži, nestajanju podočnjaka i duple brade, osvježenom i odmorenom licu.  U tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi te sofisticiranih preparata poput hialurona, koncentrirani kolagen argiline, Q10 koenzim, vitamine, ribonukleinsku kiselinu.

AKCIJSKI PAKET 5 TRETMANA

redovna cijena 2.000,00 kn

AKCIJA 890,00 kn!!!
AKCIJSKI PAKETI

AKCIJSKI PAKET 5 MEZOLIFT + 5 LED MASKA

redovna cijena 3.000,00 kn

AKCIJA 1190,00 kn!!!
AKCIJSKI PAKETI
5 MEZOLIFT + 5 TRIPOLAR RF (90′) redovna cijena 5.000,00 kn
AKCIJA 1.690,00 kn
5 MEZOLIFT + 5 TRIPOLAR RF (60′) redovna cijena 4.000,00 kn
AKCIJA 1.190,00 kn

LIFTING TRETMAN LICA TRI POLLAR RADIOFREKVENCIJOM

učvrstite tonus i regenerirajte kožu
ispeglajte bore
rješite se podbratka
podignite vjeđe i obrve
uklonite pigmentacijske mrlje i ožiljke
izbrišite podočnjake i rješite se tamnih kolutova ispod očiju

Visokotehnološki aparat koji koristi energiju RF odnosno selektivnu termolizu u svrhu zagrijavanje dubljih slojeva kože sa minimalnim utjecajem na površinske slojeve. Multipolaran naćin rada svrstava se u neinvazivnu tehniku koja postiže zavidne rezultate poput kirurškog skalpela.RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom (5 -10 tretmana zavisno do tipa i dobi kože)

AKCIJSKI PAKET 5 TRETMANA

redovna cijena 2.500,00 kn

AKCIJA 790,00 kn!!!

 

 

MAGNETNO KVANTNA ANALIZA SA 38 PARAMETARA

je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela. Ovaj tip dijagnostike je nastao još u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša, te ljudi sa specijaliziranim zanimanjima. Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju.

Dobiveni nalazi prikazuju kompletnu sliku stanja vašeg organizma.

Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku. Zaboravite na vađenje krvi, zračenja i neugodna testiranja i dobijte kompletnu analizu stanja vašeg organizma u samo par minuta

 


AKCIJE

OXIFAT MULTI PLUS uređaj nove generacije (4 tretmana u 1 uređaju) poboljšan i unapređen nasljednik oxifat uređaja

MRŠAVLJENJE + ELIMINACIJA CELULITA + UČVRŠĆIVANJE MIŠIĆA I TONUSA KOŽE + UBRZANJE METABOLIZMA

Pri gubljenju masti iz organizma mišići i koža gube tonus, jer tkivo dijelom slabi na račun mišićnog tkiva koje se također razgrađuje, bez obzira na naše djelovanje na mast. To je proces koji se ne može zaobići. Zato je vrlo važno stimulirati mišiće da svojim kontrakcijama učvršćuju tkivo i kožu. Kontrakcije koje aparat izaziva također imaju i drugu funkciju tj. da troše energiju iz masnoća  u dijelovima gdje su elektrode pričvršćene. Da bi se to moglo provesti potrebno je djelovati infracrvenim zrakama koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju  masne stanice od kojih nastaje salo i celulit. Također pospješuje mikrocirkulaciju tretiranog područja, tako da u njega dovede kisik i olakša pretvorbu masti u energiju, potrebnu za mišićni rad (kontrakciju). Ovim procesima također djelujemo na uklanjanje celulita, jer je celulit u stvari degenerirana masnoća. Specifične struje novog modela OXIFAT MULTI PLUS koje djeluju na lipolizu masne stanice sada su puno sofisticiranije i ugodnije, te je i tretman moguće provesti i kod osoba koje su jako osjetljive na struju.

Najveća novost je da uz već poznatu elektrostimulaciju i infracrveno svjetlo novi model ima još dvije dodatne funkcije a to su magnetska vibromasaža i ultrazvuk koje u suradnji sa prethodnim funkcijama ubrzavaju cijeli proces razgradnje masnih stanica, precizno ih razbijaju i dodstno stimuliraju ućvršćivsnje tonusa kože i muskulasture.

Također djeluju na bazalni metabolizam koji je glavni krivac zašto se debljamo. (Bazalni metabolizam se smanjuje sa godinama. Na bazalni metabolizam utječe dugo sjedenje, slabo kretanje, a  pokreće se brzim hodanjem, trčanjem, rolanjem, vožnjom bicikla ili oxifatom.

Nakon 10 tretmana bazalni metabolizam se pokreće i osjećaj gladi se zamjenjuje osjećajem sitosti i sklonost debljanju ide ka sklonost mršavljenju)

60 min na aparatu OXIFAT MULTI PLUS je kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka i sagorjeva 3000 kalorija.

Za potpuni učinak preporuka je 12 tretmana oxifata koji traju 4 tjedna (3 x tjedno po 1 h). Nakon ove kure tretmana klijentica će i dalje mršaviti jer se bazalni metabolizam pokrenuo i sljedećih 6 mjeseci on će biti na visokoj razini.

10 tretmana (60 min) redovna cijena 4.000,00 kn AKCIJA 980,00 kn !!!

10 tretmana VAKUM SA RADIOFREKVENCIJOM I IR TEHNOLOGIJOM
+ 10 tretmana OXIFAT MULTI PLUS 6.000,00 kn AKCIJA 1.490,00 kn !!

ANTICELULITNI TRETMAN VAKUMSKA MASAŽA SA RADIOFREKVENCIJOM I IR TEHNOLOGIJOM

Izuzetni rezultati kod uklanjanja narančine kože, zatezanje tonusa i obnove kolagena

5 tretmana VAKUM redovna cijena 1.500,00 kn
AKCIJA 590,00 kn !!!
5 tretmana VAKUM + 5 tretmana New bodyformer redovna cijena 2.500,00 kn
AKCIJA 790,00 kn !!
10 tretmana VAKUM redovna cijena 3.000,00 kn
AKCIJA 890,00 kn !!!
10 tretmana VAKUM + 10 tretmana New bodyformer redovna cijena  5.000,00 kn
AKCIJA 1.390,00 kn !!

LIPOLIZA

Ultrazvučna Lipoliza je novi hit tretman u otklanjanju tvrdokornih masnih naslaga. Vrhunska tehnologija nove generacije uspjeva trajno ukloniti najtvrdokornije masne naslage a učinci su bolji i dugotrajniji. Također istovremeno sanira i problem opuštene kože s obzirom da uređaj imam i integriranu monopolarnu radiofrekvenciju.Ovaj sofisticirani uređaj za razliku od klasičnih kavitacija postiže vrhunske rezultate
te razbija i najtvrdokornije masne naslage i celulit kojega se niste prije mogli rješiti:

*potpuna dugotrajna eliminacija tvrdokornih masnih naslaga
*eliminacija narančine kore – celulita
*poboljšanje tonusa kože

 

redovna cijena  4 LIPOLIZE (30′) + 4 LIMFNA DRENAŽA(30′)

6.000,00kn AKCIJA 890,00 kn

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

popularan tretman mršavljenja poznatiji kao nekirurška liposukcija

Neinvazivna, bezbolna,sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti.

Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela, a daljnjim tretmanima dodatno se smanjuje opseg, te su učinci su dugotrajni.

SUPER PONUDA 4 KAVITACIJA 30′ + 4 LIMFNE DRENAŽE 30′

redovna cijena 4.000,00

AKCIJA 790,00 kn!!!

BODYWRAPPING ALGOLOGIE (TOPLO-HLADNA METODA MRŠAVLJENJA)

jedna od najuspiješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja i zamatanja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira se sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije.

Rezultati su četverostruko sagorijevanje kaloričnih vrijednosti, uklanjanje celulita, smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva, efekt limfne drenaže.

10 tretmana New Bodyformer ekspert za oblikovanje tijela + 10 tretmana Bodywrapping Algologie

redovna cijena 4.200,00 AKCIJA 980,00 kn   !!!!

LIPOX tretmanTERMODEKA (popularno zvani špek tretman) za intenzivnotopljenje masnih stanica i smanjenje obujma cijelog tijela

(preporuka klijenticama koje žele rastopiti veći broj masnih stanica)

20 tretmana  4.400,00 AKCIJA 2.000,00 !!!

10 tretmana 2.200,00 AKCIJA 1.100,00 kn  !!!

10 tretmana Bodyformer elektrostimulacija + 10 tretmana LIPOX 4.200,00 AKCIJA 1.300,00 kn  !!!

 

 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA UREĐAJ NOVE GENERACIJE ZAGARANTIRANI REZULTATI

TRETMANI ZATEZANJA TIJELA TRI POLLAR RADIOFREKVENCIJOM

stimulira fibroblaste što rezultira učinkovitim učvršćivanjem kože

poboljšava tonus

postporođajna njega, njega kože nakon liposukcije

smanjenje masnih naslaga i ubrzano sagorjevanje masti

uklanjanje celulita

redukcija strija i regeneracija kože

stimulira mikro cirkulaciju, povečava kisik u krvi i prehranu stanica

uklanja reumatske bolove, grčeve u mišićima i ukoćenost

 

Jedinstvena tripolarna elektroda pruža efekt mono i bi polarne struje zajedno u jednom aplikatoru kojim selektivno zagrijava potkožno tkivo te olakšava otpuštanje masti iz masnih stanica. Nakon tretmana masna stanica je smanjenog volumena i ne vrši pritisak na vezivno tkivo koje gubi izgled narančine kore.

Istovremeno zagrijavajuči masne stanice zagrijava se i kolagen koji ubrzava metabolizam fibroblasta a time i novih vlakana kolagena i elastina stvarajući glatku i zdraviju kožu i kožu koja izgleda mlađe.

Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana.

RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom (5-15 tretmana zavisno od tipa i dobi kože)

AKCIJSKI PAKET 10 TRETMANA

redovna cijena 5.000,00 kn

AKCIJA 990,00 kn!!!

AKCIJSKI PAKET 5 TRETMANA

redovna cijena 2.500,00 kn

AKCIJA 690,00 kn!!!

New Bodyformer plus– Ekspert za oblikovanje tijela

uređaj nove generacije mikrostruje prodiru dublje i učinkovitije + infra zagrijavanje dodatno djeluje na razbijanje masnih naslaga i njihovu razgradnju

1. mršavljenje – smanjenje obujma, otapanje masnih stanica, vraća se tonus mišičnoj masi i tako dvostruko brže oblikuje linija tijela
2. eliminacija celulita, ubrzani protok limfe i mikrocirkulacija
3. učvrščivanje tonusa kože, poboljšana struktura i elastičnost
4. povečanje i učvršćivanje grudi, potiče prirodnu proizvodnju hormona što rezultira bujnijim i čvršćim grudima
5. limfna drenaža smanjenje natećenosti tijela i eliminacija nakupljene vode, poboljšana cirkulacija

10 tretmana  2.000,00 AKCIJA 650,00   !!!!

10 tretmana NEW Bodyformer elektrostimulacija

+ 10 tretmana multipolarna radiofrekvencija

5.000,00 AKCIJA 1.390,00 kn   !!!!

EGIPATSKA DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Budite lijepe njegovane i depilirane cijele godine 🙂

preporuka svim djevojkama sa osjetljivom kožom, nema crvenila, sprećava se urastanje dlačica
minimalna bol tokom depilacije, duži osjećaj meke glatke i nježnje kože, duplo dulje vrijeme
do novog rasta dlačica, dugotrajnom egipatskom depilacijom veći broj dlačica trajno se iskorjenjuje
CIJELE NOGE redovna cijena 250,00 kn akcija 180,00 kn
CIJELE NOGE  + BIKINI redovna cijena 280,00 kn akcija 220,00 kn
BRAZILSKA DEPILACIJA
redovna cijena 130,00 kn akcija 100,00 kn
CIJELE NOGE  + BRAZILSKA
redovna cijena 300,00 kn akcija 250,00 kn
POTKOLJENICE ILI NATKOLJENICE ILI RUKE
redovna cijena 140,00 kn akcija 100,00 kn

BALMAIN EKSTENZIJE OD VRHUNSKE PRIRODNE KOSE

garancija 6 mjeseci!!

 

djevičanska prirodna kosa koju nose i holivudske glumice dostupna Vam je na ovoj senzacionalnoj akciji!

redovna cijena po pramenu 35,00 kn

AKCIJA 25,00 kn

100 ekstenzija 3.500,00 kn

AKCIJA 2.500,00 kn

 

uz ugradnju u cijenu uključena i frizura i šišanje

 

Nazovite nas još danas i ne propustite ove jedinstvene akcije, a prema vašim željama izrađujemo individualne pakete tretmana uz posebne AKCIJSKE CIJENE

O nama

Smješten u širem centru Zagreba pored Hotela Lagune, Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Kranjčevićeva 35, 10000 Zagreb, Croatia

+385 1 5619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
8:00h - 20:00h

Subota
9:00h - 15:00h

Social Share