AROMAWICKEL (tretmani bandažama)

000000044_splash_wiener

AROMAWICKEL (aromaterapija) – metoda Wiener Kosmetikum kuće u profesionalnoj upotrebi jedna je od najuspiješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70 – 80 % dnevno potrebnih kalorija da bi održalo svoju prirodnu termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su četverostruko sagorijevanje kaloričnih vrijednosti, uklanjanje celulita, smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva, efekt limfne drenaže. Metoda se radi sa hladnim zavojima a temelji na efektu hladno – toplo koji nalikuje Kneipp terapiji. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice i ružmarina su glavni sastojci losiona za povijanje.

 

STRAFFUNGSWICKEL – Specijalan metoda za zatezanje i učvršćivanje opuštenog i  mlohavog tkiva sa ginkom, gisingom & echinaceanakon skidanja suvišnih kilograma, kao i za mršave osobe sa problemima tonusa kože na području: trbuha, ispod pazuha i koljena.

 

KAVIARWICKEL – Posebna metoda za smanje masnoće u tijelu i zatezanje.

U profesionalnoj upotrebi je specijalna metoda povijanja za smanjenje masnoće u tijelu. Natopljeni zavoji s vrućom vodom i losonom stimuliraju tijelo na izjednačavnje unutarnje i vanjske temperature koju reaktivira sam ljudski organizam na prirodan način. Sadržana eterična ulja i kombinacija sa Keta – kaviar učvršćuju mlohavo tkivo. Vitamini D, E, B12, NIACIN i cimet su glavni sastojci koji uklanjaju nečistoće i poboljšavaju izgled cijelog tkiva. Poznato je da sve više ljudi ima problema sa masnoćom u tijelu, što eterična ulja sa zavojima postižu hiperemiju koja izaziva sagorijevanje, zatezanje i smanjenje masnoće u tijelu, te tako tijelo stimulira na potrošnju dodatne energije.

Novost – Ovaj tretman pogodan je i za muškarce!

 

ALGEN – ALOE VERAWICKEL – specijalna metoda povijanja Algen – Aloe Vera preparatima za otklanjanje celulita, te koži daje tonus i vlažnost – metoda snaga – mora, algi i aloe vere za vaše tijelo. Ova metoda radi se sa toplim zavojimana toplo – hladnom efektu koji je poželjno kombinirati sa Aromawickel metodom.

Sadržaj eteričnih ulja i kombinacija sa algama, Aloe Verom i cvijetom kestena rezultat je odstranjen celulit, znategnutost kože, poboljšan tonus, vlažnost i baršunasta koža.

 

 

O nama

Smješten u širem centru Zagreba pored Hotela Lagune, Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Kranjčevićeva 35, 10000 Zagreb, Croatia

+385 1 5619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
8:00h - 20:00h

Subota
9:00h - 15:00h

Social Share