Callisto beauty wellness day

Opustite se jedan dan u Beauty Salonu Callisto, pobjegnite od užurbanog stresa i vreve svakodnevnih obaveza i poklonite si relaksaciju iz snova !!!

Tretman njege lica sa wellnes peel of maskom

(čišćenje i odmašćivanje + toniziranje + enzimatski peeling + mehaničko čišćenje + aromaterapija eteričnim uljima + masaža + njegujuća ampula + maska za lice prema tipu kože + njegujuća krema) Vrlo brzo vitalizira umornu, suhu i atrofiranu kožu. Vraća joj tonus, a vidljiv je i efekt podizanja kože. Dubinski čisti, pa se preporučuje za masnu kožu i kožu sklonu aknama. Djeluje i antistresno te antiseptično. Blaga hiperemija uobičajena je. Glavni aktivni sastojci: kompleks eteričnih ulja (cimet, crni papar, čajevac) i hidratantni kompleks (bršljan, alge, aloe vera, provitamin B5).

 

Egipatska depilacija cijele noge + brazilska + ruke + pazuh

Egipatska je depilacija idealna alternativa za sve one čija koža loše reagira na ostale oblike depilacije. Kako je šećerna pasta posve prirodna mješavina šećera, limuna i biljnih sastojaka dobivena od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, sastoji se od vrlo malih molekula i za razliku od običnog voska, prodire puno dublje u kožu. Na taj način, osim što dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pospješuje zatvaranje folikule čime je daljnji rast dlake otežan tako da nove izbijaju tek za 4 do 6 tjedana.

 

 

WELNESS MASAŽNI RITUAL ČOKOLADOM užitak za sva čula

potpuno uranjanje u fizičko i mentalno stanje opuštanja

Svjetski hit, masaža toplom cokoladom, posebno je wellness iskustvo.Ona nije samo masaža posebne opuštajuce tehnike, vec je to i tretman njege tijela koji hrane kožu čineci je čvrstom i elastićnom te joj putem masaže potiću cirkulaciju u perifernom krvotoku.

Spa essentials (candles, flowers on water, towel and stones)

Trajanje tretmana:  4,30 h

Akcijska cijena paketa: 1.050,00

550,00

 

O nama

Smješten u centru grada Pule, svega par minuta hoda od Zlatnih vrata i Arene. Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Flanatička 31, 52 000 Pula, Croatia

+385 52 619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ppon sri pet
12:00h – 20:00 h

uto cet
10:00h – 17:00h

sub
10:00h – 15:00 h

Social Share