REJUVENATE LED MASKA

– Tretman uklanjanja akna

– Antimikrobno djelovanje

– Zatezanje, obnova kolagena i rejuvenacija kože

– Anti ageing tretman zaglađivanja finih bora

– Mikrocirkulacija i uklanjanje pigmentacijskih mrlja

– Ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka

– Ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera

SEEMASK_12

RejuvenatE LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože.

Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu.

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan.

Maska ima 3 modaliteta rada:

 

A modalitet: 415 nm svjetlosna valna dužina PLAVA SVIJETLOST2_140225095944

Odgovorna je za poboljšanje i njegu aknozne kože, umiruje upalne procese i uništava bakterije. Frekvencija čistog plavog svjetla učinkovito uništava Propionbakterije odgovne za pojavu akna. Prodire u dermis 0,25 mm i uništava živu strukturu bakterija, dok plava svijetlost ima efekt hlađenja i smanjuje neugodu i bol.

 

B modalitet: 630 nm svjetlosna valna dužina CRVENA SVIJETLOST

SEEMASK_CE_HOME_USE_LED_MASKSavršeni je face lifting učinak, stimulacija proizvodnje kolagena, i poboljšanje cirkulacije i prokrvljenosti lica. Preporuča se korištenje tretmana nakon laserskih i IPL tretmana i operacijskih zahvata jer izuzetno ubrzava oporavak kože lica nakon takvih zahvata i zacjeljivanje rana. Frekvencija čistog crvenog svjetla prodire u duboke slojeve dermisa, ubrzava metabolizam stanica i mikrocirkulaciju te pospješuje obnovu stanice i kolegena. Također potiće brže odstranjivanje mrtvih stanica, stimulira lučenje fibroblasta- regenerativni faktor, tako da obnavlja oštećenu kožu, briše sitne bore, sužava pore i obnavlja elesticitet kože.

C modalitet: 415 nm + 630 nm svjetlosna valna dužina LJUBIČASTA SVIJETLOST

Ujedinjuje modalitete A i B.

Ovo je izvanredna tehnologija za rejuvenaciju kože i eliminaciju crvenila.

O nama

Smješten u centru grada Pule, svega par minuta hoda od Zlatnih vrata i Arene. Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Flanatička 31, 52 000 Pula, Croatia

+385 52 619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ppon sri pet
12:00h – 20:00 h

uto cet
10:00h – 17:00h

sub
10:00h – 15:00 h

Social Share