TRETMANI NJEGE LICA – DR. ECKSTEIN BioKosmetik

SE0008_Regeneration_Serum_b

U proizvodima Dr. Eckstein koriste se ekstremno čisti aktivni sastojci dobiveni iz biljnog svijeta.

Kozmetički preparati i sastojci znani od najstarijih vremena,  ponovno su istraženi korištenjem modernih tehnologija i predstavljeni u kozmetičkoj liniji Dr. Eckstein BioKosmetik.

Dr. Eckstein BioKosmetik nudi kozmetičke tretmane veoma visoke kvalitete  koji su rezultat zajedničkog djelovanja inovativnih formula u kombinaciji s modernim i efikasnim aktivnim sastojcima.

Ovo je kozmetička linija koja se bazira na tradicionalnim postupcima, ali na novi način s efikasnim modernim formulacijama koje djeluju ciljano.

Linija se sastoji od nekoliko podlinija, pomoću kojih možemo uspješno tretirat sve tipove kože.

Inovativne napredne formulacije koje ne sadrže mineralna ulja stvorene su da potiču ljepotu i hidrataciju kože te preveniraju znakove starenja kože.

 

Raznolikost asortimana proizvoda uključuje različite tretmane za lice među kojima su dragocjene linije protiv starenja kože, specifične linije za osjetljivu, masnu i nečistu, te specijalizirani proizvodi za njegu mladenačke kože.

 

O nama

Smješten u širem centru Zagreba pored Hotela Lagune, Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Kranjčevićeva 35, 10000 Zagreb, Croatia

+385 1 5619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak
8:00h - 20:00h

Subota
9:00h - 15:00h

Social Share