TRETMAN DERMAPEN

MIKROIGLIĆNI UREĐAJ ZA POMLAĐIVANJE, REGENERACIJU, UKLANJANJE OŽILJAKA, AKNA, STRIJA I PIGMENTACIJSKIH MRLJA
Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije, pigmentacijske fleke i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko nadraživanje kože koje potiče njenu obnovu.Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože.Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).Automatizirani pokreti minimaliziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka.Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, potrebno je imati strpljenja.Za prve rezultate tretmana potrebno je pričekati najmanje 14 dana, a potpuno sazrijevanje i obnova nove mlade kože traje i do 3 mjeseca nakon tretmana.

Ublažavanje i smanjenje bora
Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
Pomlađivanje lica
Zatezanje kože
Apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
Ublažavanje strija
Uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja

PREPORUKA:

Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 2-4 tjedana, a najviše 5-8 puta, ovisno o potrebama i željenom rezultatu.

O nama

Smješten u centru grada Pule, svega par minuta hoda od Zlatnih vrata i Arene. Beauty Salon Callisto mala je oaza opuštanja, mira i dobrog raspoloženja koja Vas očekuje u dogovorenom terminu. Posvetite pažnju sebi i Vašem izgledu. Dozvolite Vašoj ljepoti da se istakne u punom sjaju!

Kontakt:

Flanatička 31, 52 000 Pula, Croatia

+385 52 619 335

info@callistobeauty.hr

www.callistobeauty.com

Radno vrijeme:

Ppon sri pet
12:00h – 20:00 h

uto cet
10:00h – 17:00h

sub
10:00h – 15:00 h

Social Share